Bestellen en betalen

Bestellen bij Rememory.nl gaat eenvoudig, snel en boven alles veilig. Het bestelproces bestaat uit 4 stappen, en je bestelling is pas definitief na betaling.

Stap 1. Selecteer je producten

Stap 2. Voer je gegevens in

Stap 3. Bevestig je bestelling

Stap 4. Betalen

Veilig bestellen

Als je bestelt bij onze webshop, zorgen wij dat jouw gegevens beveiligd verstuurd worden. Rememory.nl werkt met een verbinding via SSL-techniek (Secure Socket Layer). Je herkent deze veilige omgeving aan de letters ‘https’ in de URL (webadresbalk) en het slotje onderin het scherm of in de statusbalk. Voor een SSL-verbinding heb je zelf geen speciale software nodig. Een beveiligde verbinding zorgt ervoor dat je gegevens zijn gecodeerd met een sleutel, die alleen bij onze en jouw computer bekend is>

Bevestiging e-mail

Van elke bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. In deze bevestigingsmail staan de gegevens uit je bestelling. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Dat kan komen door een niet of niet correct ingevuld e-mailadres. Controleer nogmaals de e-mail gegevens in je account zodat de e-mails je in de toekomst wel bereiken. De e-mail kan ook in de spambox terecht zijn gekomen. Controleer deze ook aub. Heb je meerdere orderbevestigingen per e-mail ontvangen? Alleen de orders waarvoor het betaalproces in gang is gezet, worden door ons verwerkt en verzonden. Wanneer je meerdere orderbevestigingen ontvangt, betekent dit dus niet dat automatisch alle orders worden verzonden. Orders die niet betaald zijn, vervallen automatisch na 30 dagen. Je kunt de openstaande orders ook annuleren via jouw account. Je wordt ook via de e-mail op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Zo kun je de bestelling volgen tot het bezorgd is.

Bestelling annuleren

Je kunt je bestelling nog kosteloos annuleren, zolang je order nog niet verzonden is. Is de bestelling al verzonden? Dan kan deze helaas niet meer geannuleerd worden. Je kunt je nog wel beroepen op herroepingsrecht. (Let op: dit geldt niet voor kranten, tijdschriften, CD, DVD's en gepersonaliseerde artikelen.) 

Bestelling wijzigen

Na het plaatsen van een bestelling, kun je deze nog wijzigen. Dit kan door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je bestelling al is verzonden, dan kun je je beroepen op herroepingsrecht binnen 14 dagen na ontvangst van het product.

Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen bij Rememory.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

 

Betalingsmogelijkheden

Je kunt je bestelling bij Rememory.nl eenvoudig en veilig betalen. Dit kan via een veilige omgeving met iDeal, Paypal, overboeking en op rekening. In het bestelproces krijg je de mogelijkheid om de betaalmethode van je voorkeur te kiezen.

iDeal - Betaal eenvoudig online met je eigen bank.

Wil je direct online betalen? Dan kun je voor iDeal kiezen. Je komt in de betaalmodule waarin je je eigen bank kunt aangeven. Klik op "Kies" en je gaat door naar de betaalpagina van je eigen internetbankieren. Als de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging via de e-mail. Je bestelling is dan afgerond. Bij het betalen via iDeal heb je de keuze uit de volgende banken: Rabobank, ABN Ambro, ING, Fortis, SNS Bank, SNS Regio Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Triodos Bank. Rememory.nl maakt hiervoor gebruik van de diensten van Multisafepay.

PayPal - wereldwijd betalen met paypal.

Wat is PayPal?
PayPal is een internationaal Internet betalingssysteem voor iedereen die een e-mailadres heeft. Je kunt veilig online betalen door gebruik te maken van je creditcard of bankrekeningnummer. Om te kunnen betalen met PayPal, moet je je eenmalig registreren bij PayPal. Dit kun je het beste doen op de website van PayPal vóórdat je een aankoop bij Rememory.nl doet. 

Is PayPal veilig?
Jazeker, PayPal gebruikt SSL-technologie om je informatie versleuteld en veilig over het Internet te versturen. De ontvanger (in dit geval Rememory.nl) krijgt geen gevoelige financiële informatie zoals creditcard- of je bankrekeningnummer te zien. Alleen PayPal en de creditcardmaatschappij zien en bewaren deze gevoelige informatie achter zwaar beveiligde deuren. Op deze wijze hoef je je geen zorgen te maken bij betalingen aan personen die je niet kent.

Overboeking - Levering na ontvangst betaling (geen spoed levering)

Een overboeking (vooruitbetaling) per bank of giro betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of via een overschrijfformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar het duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)?
Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een orderbevestiging per e-mail. Hierin staan je ordernummer en het rekeningnummer waarnaar je het bedrag moet overmaken. Aan de hand van deze bevestigingsmail kun je jouw betaling doen.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren? Als je jouw overschrijving hebt gedaan, maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice.

Op rekening - na goedkeuring van kredietbeoordeling

Je kunt een account op rekening aanvragen via klantenservice@Rememory.nl. Je gegevens worden dan beoordeeld. Zodra je positief beoordeeld bent, kun je op rekening bestellingen plaatsen en pas na levering de betaling voldoen.

Betaling annuleren of wijzigen

Wil je jouw huidige betaling annuleren of wijzigen, neem dan contact op met de klantenservice. Vaak kun je zelf een betalingswijze annuleren tijdens de procedure en alsnog een andere betalingsmethode selecteren. Als je wilt betalen met Ideal, en dit lukt niet, dan ontvang je van Multisafepay (onze partner die Ideal-betalingen verwerkt) automatisch een e-mail om alsnog voor een andere betaling te kiezen

Betaling buitenland

Voor betaling vanuit het buitenland adviseren wij PayPal te gebruiken.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl