Handgemaakte papieren lamp - Vlinders | Blue Q
Handgemaakte papieren lamp - Vlinders | Blue Q Handgemaakte papieren lamp - Vlinders | Blue Q Handgemaakte papieren lamp - Vlinders | Blue Q Handgemaakte papieren lamp - Vlinders | Blue Q
SPECIFIEKE DETAILS
Inhoud Bollamp bestaat uit ijzerdraad met rijstpapier
Exclusief snoer en fitting, los bij te bestellen
Ontwerper / Design Catalina Estrada
Afmeting Diameter 35 cm
Materiaal 100% gerecycled papier

Handgemaakte papieren lamp - Vlinders | Blue Q

Mooie lamp van rijstpapier met vrolijke print vlinders. Met deze kleurrijke lamp van BleuQ creëer je een warme, zachte gloed in de woonkamer. Heer...

Merk: Blue Q
Geschatte levertijd: 2-3 Werkdagen

Accessoires:

Aantal:
€ 14,45

Mooie lamp van rijstpapier met vrolijke print vlinders.

Met deze kleurrijke lamp van BleuQ creëer je een warme, zachte gloed in de woonkamer. Heerlijk om bij weg te dromen op de bank, te ontspannen met een boek of een dutje te doen in de slaapkamer. Ook schitterend voor de kinderkamer of in de hal. Papieren lamp met print van vlinders. Met de hand gemaakt. 100% gerecycleerd papier. Diameter 35 cm.

Deze bollamp bestaat uit ijzerdraad met rijstpapier. Wordt in een plat pakket geleverd. Eenvoudig zelf te monteren. Uitleg op verpakking. Deze lampenkap hang je gemakkelijk over de bestaande lamp en fitting aan je plafond.
Fitting en snoer zijn los als accessoires mee te bestellen.
Lamp ook verkrijgbaar met andere bedrukking.

The happy center Blue Q

Blue Q

Blue Q

Mitch and Seth Nash zijn de eigenaren van Blue Q. Opgericht in 1988 en sinds jaar en dag maken zij vrolijke producten met de trefwoorden humor, design en kwaliteit. Alles met een sausje van nostalgie, want retro- en nostalgische prints komen op bijna al hun producten terug. Bewaarblikken, lampen, shoppers of theedoosjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of Blue Q heeft het. 

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl