Sale
Gegarandeerd Origineel
Een echt Zeeuws Dagblad 1947-1954
Een echt Zeeuws Dagblad 1947-1954 Een echt Zeeuws Dagblad 1947-1954 Een echt Zeeuws Dagblad 1947-1954

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Een echt Zeeuws Dagblad 1947-1954

Een Zeeuws dagblad van een bijzondere datum uit de jaren 1947-1954 is een bijzonder cadeau voor een verjaardag, trouwdag of jubileum. Of misschien bij...

Geschatte levertijd: 5 Dagen

Datum (dd-mm-jjjj) 1947 - 1954: *

Levertijd: *

Geschenkverpakking: *

Aantal:
€ 51,77
€ 46,22

Een Zeeuws dagblad van een bijzondere datum uit de jaren 1947-1954 is een bijzonder cadeau voor een verjaardag, trouwdag of jubileum. Of misschien bij de aankoop van een oud huis? Het staat in elk geval garant voor originaliteit, want deze authentieke krant wordt speciaal voor jou uit het archief gehaald. 

De krant wordt met Certificaat van Echtheid geleverd en kan met een persoonlijke felicitatie verpakt worden in een luxe geschenkdoos.

  • Je krijgt geen kopie of herdruk, maar het originele exemplaar uit archief.
  • Indien de gevraagde datum een zon- of feestdag betreft, waarop geen kranten zijn verschenen ontvang je de krant van de dag ervoor of de eerstvolgende verschijningsdatum.
  • Het kan voorkomen, ondanks de nauwkeurigheid, dat de gevraagde datum onverhoopt beschadigd is of om wat voor reden ook helaas niet kan worden geleverd. In dat geval overleggen wij met jou over een oplossing. 

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl