Gegarandeerd Origineel
De Prins, complete jaargang, origineel gebonden

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Geschenk uit het Historisch Archief
Certificaat van echtheid Je ontvangt een origineel, authentiek ingebonden jaargang uit het archief. Het kan voorkomen dat er lichte gebruikssporen te zien zijn of dat destijds een puzzel of bon was ingevuld, laatste eruit gehaald en verstuurd.
Speciaal voor je uit het archief gehaald Let goed op het bestelde jaartal, ruilen of retourneren is voor dit product helaas NIET mogelijk!
SPECIFIEKE DETAILS
Leverbaar uit de jaren 1920 - 1939

De Prins, complete jaargang, origineel gebonden

Origineel gebonden door de uitgever een complete jaargang van tijdschrift De Prins, een familietijdschrift. Verschenen in meerdere kleuren en keuze u...

Geschatte levertijd: 5 Dagen

Jaartal: *

Gewenste Felicitatietekst (gratis):

Aantal:
€ 116,60

Origineel gebonden door de uitgever een complete jaargang van tijdschrift De Prins, een familietijdschrift.
Verschenen in meerdere kleuren en keuze uit verschillende complete jaargangen. Zoals rood, blauw, zwart en groen, afhankelijk per jaar.

Tijdschriften waren in het verleden een luxe. De uitgever had aan het eind van het jaar dan ook de dienst om de tijdschriften van een jaargang netjes in te binden. Zo konden de bladen nog lang netjes bewaard blijven voor extra leesplezier. 

 

 

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl