Gegarandeerd Origineel
Philips, filmlamp

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Philips, filmlamp

Deze oude Philips filmlamp is een bijzonder cadeau voor de liefhebber van films, bioscopen en alles daar omheen. De verpakking is intact, de lamp lijk...

Geschatte levertijd: Op aanvraag
Beschikbaarheid: Momenteel niet leverbaar
Aantal:
€ 47,84
Momenteel helaas uitverkocht!

Deze oude Philips filmlamp is een bijzonder cadeau voor de liefhebber van films, bioscopen en alles daar omheen. De verpakking is intact, de lamp lijkt goed te zijn, er kan, gezien de leeftijd, echter geen garantie op worden gegeven. Wel een echt verzamelitem, uniek en speciaal voor jou bewaard in ons archief. 

 

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl