Sale
Gegarandeerd Origineel
De verzuiling van Nederland 1923 - 1969

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Geschenk uit het Historisch Archief
Certificaat van echtheid Je ontvangt een origineel, authentiek exemplaar, speciaal voor jou uit het archief gehaald. Het is geen kopie of herdruk.
Overtuig jezelf en bestel.
Personalisering Gratis je eigen persoonlijke tekst er bij.
Speciaal voor je uit het archief gehaald Let goed op de bestelde datum, ruilen of retourneren is helaas NIET mogelijk!
SPECIFIEKE DETAILS
Leverbaar uit de jaren 1923 - 1969
Ontvang een Protestants-christelijke, Rooms-katholieke, of een tijdschrift uit liberaal/neutrale zuil

De verzuiling van Nederland 1923 - 1969

Tijdschriften uit de verzuilingstijd bestel je hier. Kies voor de zuil van je keuze: Protestants-christelijke, Rooms-katholieke, sociale en liberaal/n...

Geschatte levertijd: 5 Dagen, spoe

De Verzuiling: *

Maand: *

Jaartal: *

Levertijd: *

Geschenkverpakking: *

Gewenste Felicitatietekst (gratis):

Aantal:
€ 32,95
€ 20,51

Tijdschriften uit de verzuilingstijd bestel je hier. Kies voor de zuil van je keuze: Protestants-christelijke, Rooms-katholieke, sociale en liberaal/neutraal en ontvang een origineel tijdschrift uit ons archief. 

Verzuiling: vroeger werden tijdschriften verdeeld in Protestants-christelijke, Rooms-katholieke, sociale en liberaal/neutrale zuilen, net als de Nederlandse maatschappij. Deze verdeling / verzuiling ontstond halverwege de 19e eeuw, toen verschillende groepen binnen de Nederlandse maatschappij zeggenschap kregen in de politiek. Elke zuil had zijn eigen verenigingen zoals een politieke partij, universiteit, omroep of krant.

Let op: verzuilings-tijdschriften uit de jaren 1940 - 1946 zijn zeer beperkt beschikbaar in ons archief, en daarom niet leverbaar.

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl