Postzegels uit je geboortejaar, jaargang 1967

De technische hogeschool in Delft bestaat in 1967 125 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt een zegel uitgegeven met het hoofdgebouw erop. Dit is de ...

Geschatte levertijd: 3-4 werkdagen

Postzegeljaargang: *

Aantal:
Postfris
€ 15,00

De technische hogeschool in Delft bestaat in 1967 125 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt een zegel uitgegeven met het hoofdgebouw erop.

Dit is de eerste uitgave, die behoord tot de Jaarset postzegels 1967, wat een verzameling is van de Nederlandse uitgegeven postzegels. De jaarset wordt geleverd met een document waarop uitleg staat wat en waarom die zegels in dat bepaalde jaar zijn uitgegeven, welke ontwerper en afbeelding is gebruikt.

De echte Nederlandse Postzegels van één bepaald jaar. Een ideaal origineel cadeau idee voor een jubileum, verjaardag of welk ander gelegenheid dan ook, Een cadeau voor iemand die geinteresseerd is in de Nederlandse geschiedenis en het leuk vindt om de tijdgeest van deze periode te zien.

De jaarlijkse zomerzegels met toeslag voor sociaal en cultureel werk zijn dit jaar gewijd aan schelpen en zeedieren.

In ieder CEPT-land werden dezelfde zegels uitgegeven als een soort bewijs van Europese samenwerking en eenwording. Dit jaar een raderwerk om de industriële kracht van Europa uit te beelden.

 

1967 is ook het jaar van de eerste grote AMPHILEX tentoonstelling in Amsterdam.

Ieder toegangskaartje gaf recht op koop van de amphilexserie. 

Het Nederlandse Rode Kruis vierde in 1967 haar 100-jarig bestaan. Een mooie serie met een rood kruis en toeslag voor het goede doel werd er speciaal voor uitgegeven.

De kinderserie van dit jaar bevat zegels met illustraties van kinderversjes. Onder anderen Dikkertje Dap op de trap.

Dit jaar voor de tweede keer met een groot Kinderblok erbij.

NVPH Postzegelhandel

NVPH Postzegelhandel

Via een erkend NVPH Groothandel wordne de jaargangen bij je afleverd. Bij Rememory vind je de jaargang-postzegels. Bijvoorbeeld postzegels uit je geboortejaar. Een jaargang postzegels bestaat uit alle door de Nederlandse Post (nu PostNL) uitgegeven Nederlandse postzegels. Vanaf 1924 tot 2011 zijn alle jaren leverbaar. De prijs verschilt per jaar.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl