Sale
Gegarandeerd Origineel
Het nieuws van je grootouders uit 1835 - 1880
Het nieuws van je grootouders uit 1835 - 1880

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Geschenk uit het Historisch Archief
Speciaal voor je uit het archief gehaald Je ontvangt 2 unieke oude couranten uit de periode 1835 1880
SPECIFIEKE DETAILS
Inhoud De combinatie bestaat uit 2 verschillende kranten en jaren, periode tussen 1835 en 1880. Levering inclusief certificaat van echtheid

Het nieuws van je grootouders uit 1835 - 1880

Wat stond er bij onze voorouders in de krant? Het nieuws uit de tijd dat er nog geen auto of electriciteit bestond lees je in de krant van vroeger. Ee...

Geschatte levertijd: 4 Werkdagen

Levertijd: *

Geschenkverpakking:

Gewenste Felicitatietekst (gratis):

Aantal:
€ 44,50
€ 30,80

Wat stond er bij onze voorouders in de krant? Het nieuws uit de tijd dat er nog geen auto of electriciteit bestond lees je in de krant van vroeger. Een stukje geschiedenis om cadeau te geven! Couranten zoals het Algemeen Handelsblad, de Staatscourant, de Tijd, Nieuwe Rotterdamsche courant zijn enkele van de titels uit de geschiedenis. Je ontvangt 2 willekeurige, maar authentieke, oude exemplaren uit ons archief. Eventueel naar wens in een luxe verpakking.

De enige courant / krant uit de periode van voor 1875 die nu nog bestaat is het Haarlems Dagblad. Het eerste nummer verscheen als de Opregte Haerlemse Courant op 8 januari 1656. Kranten uit deze periode waren overigens zeer bescheiden van omvang. Meestal ging het om niet meer dan 1 of 2 pagina's die aan beide kanten waren bedrukt.

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl