Gegarandeerd Origineel
De Krant gemist
De Krant gemist

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

De Krant gemist

Wil je de krant nabestellen? Dat kan! Nederlandse kranten van een paar weken terug tot een jaar geleden leveren wij uit eigen archief. Ook als je de d...

Geschatte levertijd: 5 Dagen

Dag: *

Maand: *

Geschenkverpakking:

Titel Krant: *

Aantal:
€ 24,95

Wil je de krant nabestellen? Dat kan! Nederlandse kranten van een paar weken terug tot een jaar geleden leveren wij uit eigen archief. Ook als je de datum niet exact weet, kunnen wij die specifieke krant (tegen meerkosten) voor je opzoeken in het archief.

Voor de data die vallen op een zon- of feestdag, word er de krant van de dag ervoor of erna geleverd.

  • Let op: je kunt de krant tot maximaal 1 jaar terug nabestellen. Voor oudere exemplaren kijk je hier.

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl