Sale
Gegarandeerd Origineel
Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham
Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Echte krant geboortedag voor Sarah of Abraham

De krant van Opa's geboortedag Exact zo oud als Opa zelf. Dat is wat de krant van Opa's geboortejaar zo'n origineel cadeau voor Opa maakt: ...

Geschatte levertijd: 5 Dagen

Datum (dd-mm-jjjj): *

Levertijd: *

Geschenkverpakking: *

Gewenste Felicitatietekst (gratis):

Aantal:
€ 54,95
€ 39,54

De krant van Opa's geboortedag

Exact zo oud als Opa zelf. Dat is wat de krant van Opa's geboortejaar zo'n origineel cadeau voor Opa maakt: leuk om te geven voor zijn verjaardag!

Controleer de beschikbaarheid in het Junior Antiquariaat en kies zelf Opa's favoriete krant (zoals Volkskrant, NRC of Telegraaf) van zijn geboortedag. Zo wordt dit een heel persoonlijk cadeau.

Via de bestelsite geef je aan welke datum van de krant je wilt hebben. Hier kun je ook toevoegen of je nog een persoonlijk berichtje wil sturen, voor wanneer je de krant direct opstuurt naar de Abraham of Sarah. Let er wel op dat het enkele dagen duurt voordat het cadeau voor de 50-jarige bezorgt. De kranten worden in ieder geval binnen vijf werkdagen afgeleverd.

Als je geluk hebt staat er misschien een geboorteberichtje van de 50-jarige in de krant die je bestelt. Helaas kun je niet kiezen welke krant je precies krijgt. Je krijgt in ieder geval wel een landelijk blad opgestuurd. Kranten die gedrukt zijn in, of kort na de oorlog, zijn van een wat kleiner formaat. Dit is vanwege de papier schaarste die toen heerste.

Deze krant is gegarandeerd een leuk cadeau om te krijgen. Wanneer de betreffende Abraham of Sarah op een feestdag of zondag is geboren, krijg je de krant die een dag eerder of een dag later is gedrukt. Veel plezier met je cadeau!

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl