30 procent jubileum korting op echte krant van uw geboortedag.
Sale
Gegarandeerd Origineel
Een echte krant van je geboortedag!
Een echte krant van je geboortedag! Een echte krant van je geboortedag! Een echte krant van je geboortedag! Een echte krant van je geboortedag! Een echte krant van je geboortedag! Een echte krant van je geboortedag!

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

SPOED LEVERING
Snel nodig Haastige spoed optie, onze archivaris gaat uw krant, mits bestelling voor 13:00 is afgerond en betaald, speciaal voor u uit het archief halen en vandaag versturen. Voor weekend en feestdagen geld de eerstvolgende werkdag
SPECIFIEKE DETAILS
Bijzonderheden Het is niet mogelijk om aan te geven welke krant je voorkeur heeft. Wel worden er alleen landelijke kranten verstuurd, zoals De Volkskrant, De Waarheid, Trouw, Nieuwe Rotterdamse courant (huidige NRC), Algemeen Handelsblad, Nederlandse Staatscourant, Het Vaderland, De Nederlander, De Maasbode, Het Parool etc.
OPTIES
Extra mogelijkheden Nieuw!
Naast de extra geschenkverpakkingen, kunt u de Krant nu ook professioneel laten inlijsten. Prijzen op aanvraag.

Een echte krant van je geboortedag!

Een leuk cadeau idee: de krant van een geboortedag. Van opa, oma, vader, moeder of misschien van jezelf? Ook een mooi cadeau voor een trouwdag of jubi...

Geschatte levertijd: 5 Werkdagen

Datum (dd-mm-jjjj): *

Levertijd:

Geschenkverpakking:

Extra Cadeautips met korting:

Aantal:
€ 54,95
€ 39,54

Een leuk cadeau idee: de krant van een geboortedag. Van opa, oma, vader, moeder of misschien van jezelf? Ook een mooi cadeau voor een trouwdag of jubileum. De krant wordt speciaal verpakt, met een persoonlijke felicitatietekst erbij. 

De krant van je geboortedag wordt speciaal voor jou uit het archief gehaald. Het is een echt authentiek exemplaar van vroeger en kan dus kleine gebruikssporen bevatten. Dat is de charme van het product. 

Let Op: Kranten uit de periode 1943 - 1948 kunnen een kleine afwijking in het formaat vertonen. In deze periode was door de Tweede Wereldoorlog een papierschaarste. De kranten werden daarom op een kleiner formaat uitgegeven.

Nieuwsgierig naar het nieuws uit het verleden?
De krant wordt met een Certificaat van Echtheid geleverd en je kunt je persoonlijke felicitatie er bij laten schrijven.

  • Ons historisch archief beschikt over de originele, complete landelijke en regionale dagbladen van vrijwel iedere datum vanaf het jaar 1901.
  • Geen kopie of herdruk, het gaat om een origineel, authentiek, oud exemplaar.
  • Het is niet mogelijk om aan te geven welke krant je voorkeur heeft. Wel worden er alleen landelijk kranten verstuurd, zoals De Volkskrant, De Waarheid, Trouw, De Telegraaf, Algemeen Handelsblad, Nederlandse Staatscourant, Het Vaderland, De Nederlander, De Maasbode, Het Parool etc.
  • Indien de gevraagde datum een zon- of feestdag betreft, waarop geen kranten zijn verschenen, ontvang je de krant van de dag ervoor of de eerstvolgende verschijningsdatum.
  • Bepaalde historisch data, zoals bijvoorbeeld 10 Mei 1940 (Duitse aanval op Nederland) zijn niet te bestellen.

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl