Sale
Gegarandeerd Origineel
Het is een Belevenis!
Het is een Belevenis! Het is een Belevenis! Het is een Belevenis! Het is een Belevenis! Het is een Belevenis! Het is een Belevenis! Het is een Belevenis! Het is een Belevenis!

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Het is een Belevenis!

Het is een belevenis om de oude krant door te lezen, al die artikelen en advertenties van je geboortedag of welk ander gelegenheid dan ook. Go...

Geschatte levertijd: 5 Dagen

Datum (dd-mm-jjjj): *

Levertijd: *

Geschenkverpakking:

Gewenste Felicitatietekst (gratis):

Aantal:
€ 54,95
€ 39,54

Het is een belevenis om de oude krant door te lezen, al die artikelen en advertenties van je geboortedag of welk ander gelegenheid dan ook. Goed voor vele uren leesplezier gezamenlijk of tijdens het vieren met je familie, al met al geweldig om te lezen. Wat dit verjaardagscadeau zo bijzonder maakt is dat het een echte, originele krant is. Dat zie je direct aan het oude, vergeelde papier 

  • Een echte historische krant
  • Goed voor veel uren leesplezier!
  • Geen kopie of herdruk, maar het originele exemplaar.

Let Op: Kranten uit de periode 1943-1948 kunnen een kleine afmeting vertonen. In deze periode heerste naast voedselschaarste namelijk ook papierschaarste veroorzaakt door de Tweede Wereldoorlog. De kranten werden daarom op een kleiner formaat uitgebracht.

Nieuwsgierig naar het nieuws uit een ver verleden?
De krant wordt met Certificaat van Echtheid geleverd en uw persoonlijke felicitatie. Extra opties mogelijk, zoals een luxe wibalin geschenkdoos.

  • Ons historisch archief beschikt over de originele en complete landelijke en regionale dagbladen van vrijwel iedere datum vanaf het jaar 1901.
  • Geen kopie of herdruk, maar het originele exemplaar.
  • Het is helaas niet mogelijk om aan te geven welke krant je voorkeur heeft. Wel worden er uitsluitend landelijk kranten gestuurd, zoals De Volkskrant, Trouw, De Telegraaf, Algemeen Handelsblad, Nederlandse Staatcourant, Het Vaderland, De Nederlander, De Tijd, Het Parool etc.
  • Indien de gevraagde datum een zon- of feestdag betreft, waarop geen kranten zijn verschenen ontvang je de krant van de dag ervoor of de eerstvolgende verschijningsdatum.

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl