Sale
Gegarandeerd Origineel
Het Opinie verleden van Nederland

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Geschenk uit het Historisch Archief
Certificaat van echtheid Je ontvangt een origineel exemplaar, speciaal voor jou rechtstreeks uit het archief. Het is geen kopie of herdruk, maar een authentiek product.
Personalisering Gratis je persoonlijke tekst bij het product.
Speciaal voor je uit het archief gehaald Let goed op de bestelde periode, ruilen of retourneren is helaas NIET mogelijk!
SPECIFIEKE DETAILS
Leverbaar uit de jaren 1950 - 1999

Het Opinie verleden van Nederland

Welke opinietijdschriften waren er vroeger? Ontdek dit met 'Het opinie verleden van Nederland'. Kies voor de gewenste maand & een jaartal en je krijgt...

Geschatte levertijd: 5 werkdagen

Maand:

Jaartal: *

Geschenkverpakking:

Gewenste Felicitatietekst (gratis):

Aantal:
€ 32,95
€ 20,51

Welke opinietijdschriften waren er vroeger? Ontdek dit met 'Het opinie verleden van Nederland'. Kies voor de gewenste maand & een jaartal en je krijgt een landelijk opinieweekblad uit de betreffende periode toegestuurd. Ook leuk om cadeau te geven. 

Let op: dit is een origineel opinietijdschrift uit dat jaar. Het komt uit het archief, kan dus lichte gebruikssporen hebben. Dat maakt het tijdschrift authentiek. 

Een opinieblad is een regelmatig verschijnende publicatie waarin een eigen, soms politieke, opinie centraal staat. Er wordt mee geprobeerd de meningsvorming van de lezers te stimuleren.

 

 

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl