Gegarandeerd Origineel
Het Aanzien van 1965

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

SPECIFIEKE DETAILS
Uitvoering gebruikte staat, maar netjes.

Het Aanzien van 1965

Fotoboek met compleet jaaroverzicht van het jaar 1965. Twaalf maanden wereldnieuws in beeld, met alle bijzonderheden.Niet alleen wereldschokkende gebe...

Geschatte levertijd: 2-3 Werkdagen

Cadeaupapier:

Aantal:
€ 39,45

Fotoboek met compleet jaaroverzicht van het jaar 1965. Twaalf maanden wereldnieuws in beeld, met alle bijzonderheden.Niet alleen wereldschokkende gebeurtenissen, maar ook rages, regionaal nieuws, sport en cultuur. De geschiedenis herleeft met dit boek. Een uniek cadeau voor iemand die in 1965 is geboren. 

Van uitgeverij Spaarnestad.

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl