Gegarandeerd Origineel
Reclame van toen, Revlon
Reclame van toen, Revlon Reclame van toen, Revlon Reclame van toen, Revlon

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Geschenk uit het Historisch Archief
Certificaat van echtheid U ontvangt bovenstaande echte advertentie, waarvan er maar slechts 1 exemplaar op voorraad is. Geen kopie of herdruk
Lichte sporen van gebruik zijn dan ook niet altijd te voorkomen, en kunt u meer zien van authenticiteit.
De achterzijde is veelal ook bedrukt en kan in bepaalde gevallen erdoor heen schijnen.
SPECIFIEKE DETAILS
Afmeting De advertentie heeft bij benadering een afmeting van 26 x 33 cm

Ingelijst 34,7 x 49,8 cm (maat karton)

Reclame van toen, Revlon

Revlon advertentie, leuk om ingelijst aan de muur te hangen. Ook bijzonder als cadeau. Deze oude, originele advertentie is geen kopie of hedruk, maar ...

Geschatte levertijd: 5 Dagen, inge

Extra mogelijkheden: *

Bijpassende houten lijsten:

Achterzijde karton:

Aantal:
€ 16,45

Revlon advertentie, leuk om ingelijst aan de muur te hangen. Ook bijzonder als cadeau. Deze oude, originele advertentie is geen kopie of hedruk, maar komt rechtstreeks uit het archief van Het Historisch Archief.

De advertentie wordt standaard als losse pagina geleverd, zodat je je eigen creativiteit kunt loslaten op de achtergrond, passepartout en de lijst. Wil je de advertentie echter als kant en klaar cadeau thuisbezorgd krijgen? Kies dan voor een kleur achtergrondpapier en een lijst erbij. 

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl