Bezorgen en afhalen

Verzendkosten

Tijdens het bestelproces zie je direct welke verzendkosten voor jouw bestelling berekend worden. Pakketverzending kan alleen als verzending via PostNL mogelijk is. We kijken hierbij naar de maximale afmetingen en het maximale gewicht van een pakket. Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95 voor lichte pakketten, en € 6,95 voor de grotere, voor België € 10,95. Verzending naar andere landen: op aanvraag, neem daarvoor contact op met onze klantenservice

Levertijd

De standaard levertijd voor kranten en tijdschriften is 5 werkdagen. Dit is wellicht langer dan je gewend bent van webshops. De reden hiervoor is dat de uitgaven speciaal voor jouw uit het archief worden gezocht, en niet kant en klaar op de plank liggen. De overige producten kunnen wel sneller worden geleverd. 

Track en trace

Voor verzonden pakketten ontvang je een track en trace code per e-mail, met deze code kun je het pakket volgen op de website van PostNL.

Indien je niet thuis bent

Mocht je niet thuis zijn als PostNL langs komt dan ontvang je van PostNL een kennisgeving waarop staat dat het pakket de volgende dag nog een keer wordt aangeboden. Als aflevering van het pakket ook een tweede keer niet mogelijk is, kun je de zending binnen drie weken op het postkantoor afhalen.

Ander afleveradres

Tijdens het bestellen kun je aangeven op welk adres je het artikel wilt laten bezorgen. Dit kan een ander adres zijn dan het factuuradres. 

Afhalen op afspraak

Rememory.nl is een webwinkel. Wij hebben echter ook een afhaalpunt in Harderwijk. We bieden je graag de mogelijkheid om verzend- of bezorgkosten te besparen. Dit afhaalpunt is alleen te bezoeken op afspraak. Je kunt bij ons helaas niet pinnen. Na het plaatsen van je bestelling zullen wij contact opnemen voor het maken van een afspraak. Dan kunnen we in overleg een datum en tijdstip plannen voor het ophalen van jouw bestelling.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl