Nieuws

31 oktober 2013

Rememory heeft nu een weblog

Voortaan lees je het nieuws van Rememory op ons weblog. Op Rememory.nl/blog lees je over onze liefde voor papier en drukwerk, over vroeger, geschiedenis en alles wat maar met retro en vintage te maken heeft. Oh, en we zijn gek op cadeautjes natuurlijk. Daarover bloggen wij ook. We vinden het leuk als je ons volgt, op de blog, of via Facebook. En laat gerust een reactie achter op een van onze blogartikelen.


03 september 2013

Volg Rememory.nl op Facebook

Wil je niets meer van Rememory.nl missen? Volg ons dan op Facebook. Hier zetten we de leukste vintage producten in de schijnwerpers, schrijven we berichtjes van achter de schermen en via Facebook ben je ook als eerste op de hoogte van nieuwe producten in de webshop.


27 augustus 2013

Historisch Archief start webshop Rememory.nl met authentieke kranten, vintage tijdschriften en nostalgische cadeaus

Het Historisch Archief lanceert vandaag de webshop Rememory.nl en is daarmee het eerste en enige archief in Nederland dat de originele kranten en tijdschriften uit haar verzameling per stuk online verkoopt. Van de krant van je geboortedag of trouwdag, een tijdschrift met dat éne artikel, de leesmap van vroeger tot echte verzamelitems, zoals de allereerste Panorama uit 1913. Via Rememory.nl zijn deze originele uitgaven online te bestellen.

Begonnen in 1983 met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, heeft Het Historisch Archief inmiddels meer dan 2 miljoen authentieke kranten en tijdschriften verzameld. Vanaf nu zijn deze online te koop via de nieuwe webshop Rememory.nl. Leuk als bijzonder cadeau voor een verjaardag, bruiloft of jubileum, voor collega’s, als relatiegeschenk, als bedankje en als Sinterklaas- of kerstcadeau.

Kranten en tijdschriften
Rememory heeft kranten als De Telegraaf, De Volkskrant, De Waarheid, Algemeen Handelsblad, Nederlandse Staatscourant, Het Vaderland, De Nederlander en Nieuwe Rotterdamse Courant (huidige NRC) te koop. Een mooi en uniek cadeau is bijvoorbeeld de krant van een geboortedag. Speciaal verpakt, met een persoonlijke felicitatietekst erbij. Qua tijdschriften is de leesmap van vroeger een aanrader.

Nostalgische cadeaus en woonaccessoires
Webwinkel Rememory.nl verkoopt naast kranten en tijdschriften ook cadeaus met een nostalgisch tintje. Emaille reclameborden van merken als Blue Band, Bols en Verkade. Shoppers met retro print, thee in bijzondere doosjes, notitieboekjes, muziek van toen of beeld en geluid uit de geschiedenis. Maar ook retro woonaccessoires, zoals een telefoon in Scandinavisch design uit de jaren ’40, dé patchwork Peacock bank van Nordal, vintage bijzettafeltjes of blikken sigarenkistjes uit de jaren ‘20.

Voor kinderen
Ook voor de kinderen verkoopt Rememory bijzondere cadeaus. Leuk om ideeën op te doen voor een verjaardag of voor de feestdagen in december. Met een kleurrijke lamp van rijstpapier creëer je ’s avonds een warme, zachte gloed in de kinderkamer. Terwijl de klassieke Oud Hollandse spellen van Ot & Sien, ouderwetse schoolplaten, het leesplankje en speelgoed van vroeger goed zijn voor urenlang speelplezier.

Over Rememory
Rememory.nl is de webshop van ‘Het Historisch Archief’, het enige archief in Nederland dat haar verzameling kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 los en online verkoopt, aangevuld met nostalgische cadeau artikelen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten, tijdschriften en rekwisieten aan bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl