Over ons

Rememory.nl is de webshop van Het Historisch Archief. Wij verkopen authentieke kranten en tijdschriften van vroeger, aangevuld met nostalgische cadeau-artikelen.

Kranten en tijdschriften

Het Historisch Archief levert Nederlandse en Internationale tijdschriften en kranten vanaf ongeveer het jaar 1680. Alle exemplaren zijn unieke bewaaritems en geschikt om cadeau te geven. Omdat ons archief zo veelomvattend is, lukt het niet om álle uitgaven online te plaatsen in de webshop, maar we vullen de artikelen regelmatig aan. Ben je op zoek naar een specifieke krant of bepaald nummer van een tijdschrift? Stuur ons een e-mail en we zoeken het voor je op in het archief.

Cadeau-artikelen

Rememory verkoopt ook nostalgische cadeau-artikelen. Uit eigen archief en van diverse andere merken. Emaille reclameborden, bijzondere bewaarblikken, klasssieke Oud Hollandsche spellen, schoolplaten, leesplankjes, maar ook mode- en woonaccessoires in vintage of retro stijl.

Het Historisch Archief

Het Historisch Archief is in 1983 gestart met slechts één doos vol oude Panorama’s en nummers van de Spiegel uit de jaren vijftig. De verzameling breidde zich snel uit door het overkopen van archieven van particulieren, uitgeverijen, universiteiten en overheidsinstellingen. Zo ook het archief van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Inmiddels is Het Historisch Archief in bezit van meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften uit zowel binnen- als buitenland, die via de webshop Rememory.nl per stuk als cadeau-artikel te koop worden aangeboden.

Afhalen op afspraak

Het Historisch Archief is gevestigd in Harderwijk. We hebben geen fysieke winkel, maar je kunt je bestelling wel op afspraak komen afhalen bij ons archief. Heb je hier interesse in? Maak dan een afspraak.

Voor verzamelaars

Ben je verzamelaar en zoek je dat ene nummer of die reeks? Niet alles uit ons archief staat in de webshop, maar misschien kunnen wij je wel helpen. Stuur ons een lijst met wat je zoekt, of maak een afspraak om zelf langs te komen bij ons archief, dan leggen wij deze uitgaven voor je klaar om te bekijken.

Voor bedrijven

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Iets anders dan de standaard cadeaubon of fles wijn? Rememory bied je veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld de verjaardagsservice, waarmee je je relaties of medewerkers op hun verjaardag verrast met een door jou gekozen geschenk. Een eenvoudige manier om persoonlijke waardering te uiten. Meer informatie over deze en andere zakelijke mogelijkheden vraag je aan via klantenservice@rememory.nl

Voor decorbouwers

Tijdschriften, kranten, affiches, reclamefolders of boeken nodig voor een filmset of decor? Wij kunnen helpen. We werken veel met propmasters en leveren diverse producten voor de tv- en filmindustrie. Zo werkten wij al mee aan de film 'Ocean's Twelve', die deels in Amsterdam werd opgenomen en ook voor de tv-series 'Toen was geluk heel gewoon', 'Annie M.G.', en 'De Troon' leverden wij diverse boeken, tijdschriften en andere rekwisieten. Heb jij ook interesse of specifieke uitgaven nodig voor een productie? Mail ons

 

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl