Postzegels uit je geboortejaar, jaargang 1965

Drie zegels met verzetsmonumenten herinneren ons er aan dat de oorlog in 1965 20 jaar is gelopen (of 25 jaar eerder is begonnen). Dit is de eerste ...

Geschatte levertijd: 3-4 werkdagen

Postzegeljaargang: *

Aantal:
Postfris
€ 15,50

Drie zegels met verzetsmonumenten herinneren ons er aan dat de oorlog in 1965 20 jaar is gelopen (of 25 jaar eerder is begonnen).

Dit is de eerste uitgave, die behoort tot de Jaarset postzegels 1965. Een verzameling van postzegels die in Nederland zijn uitgegeven. Deze jaarset wordt geleverd met een document met uitleg waarom die zegels in dat bepaalde jaar zijn uitgegeven, en welke afbeeldingen van welke ontwerper zijn gebruikt.

De echte Nederlandse Postzegels van één bepaald jaar. Een ideaal origineel cadeau idee voor een jubileum, verjaardag of welk ander gelegenheid dan ook, Een cadeau voor iemand die geinteresseerd is in de Nederlandse geschiedenis en het leuk vindt om de tijdgeest van deze periode te zien.

 

  • In 1815 werd de Militaire Willemsorde voor Moed, beleid en trouw ingesteld. Het 150jarig bestaan wordt gevierd met een zegel met de Willemsorde erop.
  • 100 jaar ITU. (Union Internationale des Télécommunication)  Twee moderne zegels worden ter gelegenheid hiervan uitgegeven.
  • De jaarlijkse zomerserie voor sociaal en cultureel werk is dit jaar gewijd aan steden en dorpen. Veere, Thorn, Dordrecht, Stavoren en Medemblik krijgen een plekje.
  • In het streven naar Europese Samenwerking wordt door de CEPT-landen een Europaserie uitgegeven. (in ieder CEPT-land dezelfde zegels).
  • De  Kinderserie is zoals ieder jaar (vanaf 1924) voor het kind. Met toeslag voor de kinderbescherming. Het zijn dit jaar illustraties van kindertekeningen en voor het eerst ook een Kinderblok!
  • Tot slot werd in 1965 gevierd dat het Korps Mariniers 300 jaar bestond. Een Marinier uit 1665 en eentje uit 1965 staan samen in de houding.

NVPH Postzegelhandel

NVPH Postzegelhandel

Via een erkend NVPH Groothandel wordne de jaargangen bij je afleverd. Bij Rememory vind je de jaargang-postzegels. Bijvoorbeeld postzegels uit je geboortejaar. Een jaargang postzegels bestaat uit alle door de Nederlandse Post (nu PostNL) uitgegeven Nederlandse postzegels. Vanaf 1924 tot 2011 zijn alle jaren leverbaar. De prijs verschilt per jaar.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl