Gegarandeerd Origineel
Reclame van toen, Keg Thee
Reclame van toen, Keg Thee Reclame van toen, Keg Thee Reclame van toen, Keg Thee

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Geschenk uit het Historisch Archief
Certificaat van echtheid U ontvangt bovenstaande echte advertentie, waarvan er maar slechts 1 exemplaar op voorraad is. Geen kopie of herdruk
Lichte sporen van gebruik zijn dan ook niet altijd te voorkomen, en kunt u meer zien van authenticiteit.
De achterzijde is veelal ook bedrukt en kan in bepaalde gevallen erdoor heen schijnen.
SPECIFIEKE DETAILS
Afmeting De advertentie heeft bij benadering een afmeting van 26 x 33 cm

Ingelijst 34,7 x 49,8 cm (maat karton)

Reclame van toen, Keg Thee

Een vintage reclame voor aan de muur, van Keg Thee. Deze advertentie is authentiek en origineel. Bijzonder aan de muur als woonaccessoire. ! De adv...

Geschatte levertijd: 5 Dagen, inge

Extra mogelijkheden: *

Bijpassende houten lijsten:

Achterzijde karton:

Aantal:
€ 16,45

Een vintage reclame voor aan de muur, van Keg Thee. Deze advertentie is authentiek en origineel. Bijzonder aan de muur als woonaccessoire. !

De advertentie wordt als losse pagina geleverd, zodat je zelf een achtergrond en lijst kunt kiezen. Wil je liever een kant en klaar cadeau bestellen? Maak dan een keuze voor kleur papier en lijst. 

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl