Sale
Gegarandeerd Origineel
Remember when, de leesmap van vroeger

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Geschenk uit het Historisch Archief
Certificaat van echtheid Je ontvangt echte oude tijdschriften, speciaal voor jou rechtstreeks uit het archief, geen kopie of herdruk!
Het kan dus zijn dat er kleine beschadigingen, zogeheten gebruikerssporen op het product zitten. Dit is een teken van authenticiteit.
Personalisering Gratis persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een felicitatie.
Speciaal voor je uit het archief gehaald Let goed op de bestelde datum. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk!
SPECIFIEKE DETAILS
Leverbaar uit de jaren 1950 - 1990

Remember when, de leesmap van vroeger

De leesmap van vroeger, met originele tijdschriften van toen. Jeugdsentiment! Herinner jij je nog dat je elke week wachtte op de bladenman, die jouw f...

Geschatte levertijd: 5 Dagen, spoe

Maand: *

Jaartal: *

Levertijd: *

Geschenkverpakking: *

Extra Cadeautips met korting:

Selecteer hier je 3e tijdschrift, + € 7,00:

Selecteer hier je 4e tijdschrift, + € 7,00:

Gewenste Felicitatietekst (gratis):

Aantal:
€ 35,55
€ 30,28

De leesmap van vroeger, met originele tijdschriften van toen. Jeugdsentiment! Herinner jij je nog dat je elke week wachtte op de bladenman, die jouw favoriete tijdschrift kwam omruilen voor een nieuwe? Beleef dit gevoel van nostalgie nog een keer. De echte oude leesmap van vroeger is te koop! Speciaal voor jou uit het archief gehaald. Je kunt dit pakket naar eigen wens uitbreiden. 

Het pakket bestaat uit:

  • Een familie- en een opinie-tijdschrift. Beiden goed voor uren kijk- en leesplezier. 
  • Aangevuld met extra tijdschriften naar keuze, zoals een vrouwenblad, mannenblad, gezinsblad of kinderblad (€ 7 per extra blad). 

Kies nog extra voor een cadeauverpakking zoals de Cambric geschenkdoos, en laat er gratis een felicitatietekst bij schrijven. 

Het is helaas niet mogelijk om aan te geven welke tijdschriften je voorkeur hebben. Wel worden er uitsluitend landelijk tijdschriften geselecteerd

Over de Leesmap
De leesmap, ook wel bekend als de leesportefeuille is een typisch Nederlands fenomeen dat eind jaren vijftig, begin jaren zestig van de vorige eeuw in de markt werd gezet. Vanaf de jaren vijftig was er in veel huishoudens een leesmap te vinden. Het was elke week een feest als de man van de leesmap aan de deur kwam, om de oude map voor een nieuwe om te ruilen. Je rekende aan de deur af, en het leesplezier kon beginnen. De inhoud van de Leesmap bestond uit tijdschriften als Libelle of Margriet, Donald Duck en Panorama, damesromannetjes, de Piccollo en De Lach (die vaak uit de leesmap werd gehaald door vader) en Lord Lister. Als een jong stel ging trouwen kreeg het vaak De Leesmap als huwelijkscadeau. Elke week een tijdschrift in huis was in de jaren vijftig nog een luxe waar het hele gezin naar uitkeek. Als het salaris het toeliet viel er zelfs een weekblad voor vader én moeder in de bus! De kinderen waren blij met de Donald Duck, de Robbedoes of Kuifje. Het hele gezin las de tijdschriften van a tot z en genoot met volle teugen. Herleef dit gevoel vroeger met deze originele leesmap van vroeger, of geef hem cadeau aan iemand die je wat tijd voor zichzelf gunt. 

 

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl