Jaargangen Cognac Albert de Montaubert 1935-1989

U bent op zoek naar een bijzonder geschenk voor een bijzonder jaar? Voor een speciale verjaardag, een zilveren bruiloft, gouden bruiloft of Diamond? V...

Geschatte levertijd: 8 Werkdagen
Beschikbaarheid: Momenteel niet leverbaar

Jaartal: *

Aantal:
Vanaf
€ 125,00
Momenteel helaas uitverkocht!

U bent op zoek naar een bijzonder geschenk voor een bijzonder jaar? Voor een speciale verjaardag, een zilveren bruiloft, gouden bruiloft of Diamond? Voor een bruiloft of verjaardag? Geef van geboortejaar de cognac Albert de Montaubert - dit is een stijlvolle geschenk waarmee u plaatst eer.

De prachtige Cognac Albert de Montaubert is een Qulitätsbrandwein van de beroemde Grande Champagne streek ten noorden van Bordeaux. Jaar na jaar van vintage cognac opgeslagen in eiken vaten, waar hij zich ontwikkelde zijn diepe en volle kleuren. Zodat u nog jaren plezier leeftijd amber in cognac vaten na een goede maaltijd, of als een metgezel voor het stimuleren van gesprek.

Het hoogtepunt: Personaliseer de elegante wijn houten kist met uw persoonlijke boodschap en de naam van de ontvanger. Om je verjaardag jongen inspireren!

Cognacs zijn een geweldig kado om aan een dierbaar persoon te geven! Cognacs blijven tevens in tegenstelling tot wijn onbeperkt houdbaar.

Vintage Cognac

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl