Wijn uit uw geboortejaar

U bent op zoek naar een bijzonder geschenk voor een bijzonder jaar? Voor een speciale verjaardag, een zilveren bruiloft, gouden bruiloft of Diamond? V...

Geschatte levertijd: 8 Dagen

Jaartal: *

Aantal:
€ 79,00

U bent op zoek naar een bijzonder geschenk voor een bijzonder jaar? Voor een speciale verjaardag, een zilveren bruiloft, gouden bruiloft of Diamond? Voor een bruiloft of verjaardag?

vijf generaties lang verbouwt wijnbouwer Martinez zijn wereldberoemde wijn Cariñena Bodegas del Senorio Reserva. Het kleine wijnbouwgebied, bekend om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja. Jarenlang is deze wijn in eikenvaten bewaard, waardoor het een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid heeft verkregen. Het is oprecht een buitengewone en spannende belevenis om van een volrijpe druppel te genieten.

Bodegas del Senorio

Bodegas del Senorio

Al vijf generaties lang verbouwt wijnbouwer Martinez zijn wereldberoemde wijn Cariñena Bodegas del Senorio Reserva. Het kleine wijnbouwgebied dat bekend staat om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja in Spanje. Jarenlang is deze wijn in eikenvaten bewaard, waardoor het een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid heeft gekregen. Het is oprecht een buitengewone en spannende belevenis om van een volrijpe druppel te genieten.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl