Hoera! Historisch Archief bestaat 30 jaar!

Histyorisch-archief-30-Jaar-RememoryDeze week is het 30 jaar geleden dat Het Historisch Archief, moederbedrijf van Rememory.nl, zich inschreef bij de Kamer van Koophandel. Gestart met slechts één doos tijdschriften, maar inmiddels 2 miljoen kranten en tijdschriften verder, is het tijd voor een jubileum-feest! Deze maand starten we met de eerste jubileumactie in de webshop Rememory.nl. Vier ons feestje mee en profiteer van de bijzondere aanbiedingen.

Jubileum korting op ‘Krant van je geboortedag’
Van november ’13 tot en met november ’14 loopt het feestjaar. Gedurende dit jaar komen er een aantal speciale feestaanbiedingen langs, en de eerste actie staat vanaf vandaag online. Je krijgt namelijk een korting van maar liefst 30% op de ‘Krant van je geboortedag’. Een mooi herinneringscadeau voor jong en oud. De krant kan daarbij verpakt worden als persoonlijk cadeau, of aangevuld met een krantenstok om hem op te hangen.

Over deze actie verstuurden we uiteraard ook een persbericht. Voel je vrij om dit nieuws over te nemen op je eigen site of blog. En blijf ons volgen via site, blog en Facebook voor meer fijne acties dit jubileumjaar.

1 thought on “Hoera! Historisch Archief bestaat 30 jaar!

  1. Pingback: In de media: Inct, platform voor uitgeefexperts | Rememory Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *