Sale
1949 in beeld en geluid
SPECIFIEKE DETAILS
Uitgever A.W. Bruna
Uitvoering LUXE GIFTPACK met Boekwerkje, CD met muziek & DVD met filmbeelden,
Nederlandstalig
Beeldformaat 4:3
Kleur Color

1949 in beeld en geluid

Welke gebeurtenissen en personen bepaalden het wereldnieuws in het jaar 1949? Wat gebeurde er in Nederland? Hoe zag het leven er toen uit? Hoe ging me...

Geschatte levertijd: 2 Dagen
Aantal:
€ 24,99
€ 19,99

Welke gebeurtenissen en personen bepaalden het wereldnieuws in het jaar 1949? Wat gebeurde er in Nederland? Hoe zag het leven er toen uit? Hoe ging men gekleed en welke liedjes waren populair?

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

  • 1949 een bijzonder jaar voor u en een jaar vol gebeurtenissen. Met dit kroonjarenpakket bestaande uit een boek een dvd en een cd kunt u lezen kijken èn luisteren wat er allemaal gebeurde in dit jaar. Het is een veelzijdig pakket en zeer geschikt als cadeau voor een jubileum trouwerij of verjaardag!
    Het boekje - bestaat uit ruim 60 pagina s teksten en foto s die prachtig weergeven wat er allemaal gaande was in 1949. Nieuws beroemde personen sport film muziek mode horoscoop en het weer passeren de revue.

Tijdsbeeld Media

Tijdsbeeld Media is een productiehuis/uitgeverij dat mediaproducties maakt op basis van archiefmateriaal.

Het is onderdeel van TBM Holding, waartoe ook de televisiezender NostalgieNet BV bij hoort.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl