East of India - Retro houten calendar
SPECIFIEKE DETAILS
Afmeting 7 x 5,5 x 12 cm
Materiaal Hout

East of India - Retro houten calendar

Retro houten kalender van East of India. Deze unieke collectie uit Engeland raakt mensen, brengt een lacht op gezichten en brengt de leuke dingen van...

Geschatte levertijd: 3-4 Werkdagen

Cadeaupapier:

Aantal:
€ 18,14

Retro houten kalender van East of India.

Deze unieke collectie uit Engeland raakt mensen, brengt een lacht op gezichten en brengt de leuke dingen van het leven onder de aandacht.

East of India

East of India

Het Engelse 'East of India' werd in 1991 opgericht door John Ayris en Anne Spratling. Tijdens een van hun reizen door Azië ontmoetten zij een getalenteerde familie, die de mooiste producten maakte. Ze kochten een aantal houtsnijstukken en gaven dit thuis cadeau aan familie en vrienden. De geschenken werden zo goed ontvangen, en dit inspireerde het Engelse tweetal tot het opzetten van hun bedrijf: het invoeren van oosterse cadeau artikelen. Inmiddels bestaat het assortiment uit vele soorten producten. Van notitieboeken tot houten bewaarboxen en van briefpapier tot textiel. Met oog voor detail. Tegenwoordig worden alle producten met liefde ontworpen en gemaakt in hun atelier in Folkestone, Engeland. Op traditionele wijze, dat dan weer wel. Met de nieuwe collectie hopen John en Anne mensen te raken en te helpen bij het vieren en herinneren van de goede dingen in het leven. 

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl