Gegarandeerd Origineel
Het Aanzien van 1964

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

SPECIFIEKE DETAILS
Uitvoering gebruikte staat, maar netjes.

Het Aanzien van 1964

Volledig jaaroverzicht van twaalf maanden wereldnieuws in beeld. Dit complete fotoboek laat alle bijzonderheden uit het jaar 1964 zien. Zoals gebruike...

Geschatte levertijd: 2-3 Werkdagen
Beschikbaarheid: Momenteel niet leverbaar

Cadeaupapier:

Aantal:
€ 33,10
Momenteel helaas uitverkocht!

Volledig jaaroverzicht van twaalf maanden wereldnieuws in beeld. Dit complete fotoboek laat alle bijzonderheden uit het jaar 1964 zien. Zoals gebruikelijk komen naast wereldschokkende gebeurtenissen ook rages, regionaal nieuws, sport en cultuur aan bod. Een uniek cadeau voor iemand die in 1964 is geboren. 

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl