Sale
Gegarandeerd Origineel
Een echte oude krant van het gouden huwelijk!
Een echte oude krant van het gouden huwelijk! Een echte oude krant van het gouden huwelijk! Een echte oude krant van het gouden huwelijk! Een echte oude krant van het gouden huwelijk! Een echte oude krant van het gouden huwelijk! Een echte oude krant van het gouden huwelijk!

Let op: Kranten, tijdschriften & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd!

Een echte oude krant van het gouden huwelijk!

Cadeau voor een gouden huwelijk nodig? Deze historische krant van de trouwdag is een onvergetelijk cadeau. Ook leuk als krant van je geboortedag, ande...

Geschatte levertijd: 5 Dagen

Datum (dd-mm-jjjj): *

Levertijd: *

Geschenkverpakking:

Aantal:
€ 54,95
€ 39,54

Cadeau voor een gouden huwelijk nodig? Deze historische krant van de trouwdag is een onvergetelijk cadeau. Ook leuk als krant van je geboortedag, andere trouwdag of jubileum. 

Let op: Kranten uit de periode 1943-1948 kunnen een kleine afwijking in het formaat vertonen. In deze periode heerste er papierschaarste door de Tweede Wereldoorlog. De kranten werden daarom op een kleiner formaat uitgebracht.

Certificaat
De krant wordt met een Certificaat van Echtheid geleverd en jouw persoonlijke felicitatie tekst. Kies voor een luxe geschenkdoos er je cadeau is helemaal klaar. 

  • Ons historisch archief beschikt over de originele en complete landelijke en regionale dagbladen van vrijwel iedere datum vanaf het jaar 1901.
  • Geen kopie of herdruk, maar het originele exemplaar.
  • Het is helaas niet mogelijk om aan te geven welke krant je voorkeur heeft. Wel worden er uitsluitend landelijk kranten gestuurd, zoals De Volkskrant, Trouw, De Telegraaf, Algemeen Handelsblad, Nederlandse Staatcourant, Het Vaderland, De Nederlander, De Tijd, Het Parool etc.
  • Indien de gevraagde datum een zon- of feestdag betreft, waarop geen kranten zijn verschenen ontvang je de krant van de dag ervoor of de eerstvolgende verschijningsdatum.

Historisch Archief

In 1983 begonnen we met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, en inmiddels hebben we meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680 voor jou verzameld. Voor jou? Juist. Want Het Historisch Archief is het eerste en enige archief in Nederland dat deze verzameling online en per losse nummers verkoopt. Aangevuld met andere nostalgische cadeaus, zoals 'Reclame van toen' en 'Het aanzien van...'. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten en tijdschriften voor bedrijven, toneel, televisie en films.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl