Herroepingsrecht

Je hebt als klant wettelijk gezien de mogelijkheid om de overeenkomst van verkoop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 werkdagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens jou, de consument.

Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet je het product met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan Rememory te retourneren.

Cd's en dvd's dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking.

Voordat een product teruggestuurd kan worden aan Rememory, stuur je eerst een e-mail naar Rememory met de mededeling dat je van de aankoop af ziet. Deze mail kun je sturen naar klantenservice@rememory.nl

De (retour)verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

Als je al een bedrag betaald hebt, zal Rememory dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.

Let op, kranten, tijdschriften, geopende CD's en DVD's & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd.

 

Wilt u digitaal een beroep doen op uw herroepingsrecht, kunt u hier de Retouraanvraag invullen en versturen.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl