Postzegels uit je geboortejaar, jaargang 1966

Koningin Juliana heeft haar handtekening gezet op een zegel met de veelzeggende tekst: Breng hen naar Veilige Haven. Het betreft een uitgave ten beh...

Geschatte levertijd: 3-4 werkdagen

Postzegeljaargang: *

Aantal:
Postfris
€ 9,40

Koningin Juliana heeft haar handtekening gezet op een zegel met de veelzeggende tekst:
Breng hen naar Veilige Haven.
Het betreft een uitgave ten behoeve van de Intergouvernementele Commissie voor Europese Migratie (ICEM).
Zij steunen het vervoer van vluchtelingen naar het land van hun uiteindelijke vestiging.Het zijn twee losse zegel en een blokje van drie, de zogenaamde ICEM-strook.

Dit is de eerste uitgave, die behoord tot de Jaarset postzegels 1966, wat een verzameling is van de Nederlandse uitgegeven postzegels. De jaarset wordt geleverd met een document waarop uitleg staat wat en waarom die zegels in dat bepaalde jaar zijn uitgegeven, welke ontwerper en afbeelding is gebruikt.

De echte Nederlandse Postzegels van één bepaald jaar. Een ideaal origineel cadeau idee voor een jubileum, verjaardag of welk ander gelegenheid dan ook, Een cadeau voor iemand die geinteresseerd is in de Nederlandse geschiedenis en het leuk vindt om de tijdgeest van deze periode te zien.

De jaarlijkse zomerzegels met toeslag voor sociaal en cultureel werk zijn dit jaar gewijd aan de letterkunde.

In ieder CEPT-land werden dezelfde zegels uitgegeven als een soort bewijs van Europese samenwerking en eenwording. Dit jaar een Symbolisch zeilschip met de Grote C van de CEPT.

De kinderserie van dit jaar bevat zegels die kinderen in hun verschillende levensfase laat zien. Van baby tot adolescent.

Dit jaar voor de tweede keer met een groot Kinderblok erbij.

NVPH Postzegelhandel

NVPH Postzegelhandel

Via een erkend NVPH Groothandel wordne de jaargangen bij je afleverd. Bij Rememory vind je de jaargang-postzegels. Bijvoorbeeld postzegels uit je geboortejaar. Een jaargang postzegels bestaat uit alle door de Nederlandse Post (nu PostNL) uitgegeven Nederlandse postzegels. Vanaf 1924 tot 2011 zijn alle jaren leverbaar. De prijs verschilt per jaar.

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl