Ruilen & retourneren

Voor alle geschenken geldt het herroepingsrecht, behalve voor kranten, tijdschriften en geopende dvd's/cd's en gepersonaliseerde geschenken. Die vallen niet onder de regeling, en kunnen dan ook niet worden geretourneerd. Controleer daarom van te voren goed of je het juiste nummer, of de juiste datum hebt besteld. Wijzigingen kun je nog per e-mail doorgeven totdat het artikel is verzonden. Heb je desondanks toch een verkeerde datum besteld, dan kun je deze op afspraak kosteloos omruilen bij ons archief in Harderwijk.

Ruilen, verkeerde datum besteld

Helaas kun je geen tijdschriften en kranten ruilen of retourneren, controleer daarom goed van te voren of je het juiste exemplaar hebt besteld. Andere geschenken kun je wel retourneren, kijk hiervoor onder rubriek retourneren, Kranten en tijdschriften zijn wettelijk uitgesloten van herroepingsrecht, zie hiervoor de algemene voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk

Herroepingsrecht

Je hebt als consument de mogelijkheid om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens jou als consument. Tijdens deze termijn moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en indien mogelijk incl. de verpakking aan Rememory.nl retourneren. Het product moet binnen 14 dagen worden geretourneerd. Voor cd's en dvd's dienen deze te worden geretourneerd in de originele verpakking. Voordat een product teruggestuurd kan worden aan Rememory.nl, stuur je eerst een e-mail naar klantenservice@rememory.nl met de mededeling dat je van je aankoop af ziet. De (retour)verzendkosten zijn voor rekening.  Als je al een bedrag betaald hebt, zal Rememory.nl dit bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na terugzending terugbetalen. Maar let op: kranten, tijdschriften en geopende dvd's, cd's en gepersonaliseerde producten vallen niet onder het herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd.

Kosten voor verzending

De kosten voor het retourneren van bestelde goederen zijn voor je eigen rekening.

Retour afspraak maken

Voor het maken van een retour-afspraak stuur je een e-mail naar Rememory via klantenservice@rememory.nl. Wij zullen hier binnen 48 uur op reageren.

Garantie

Voor kranten en tijdschriften geldt dat dit authentieke, echte archiefstukken zijn, en daarom sporen van gebruik kunnen bevatten. Denk hierbij aan stempels, kleine vouwen of scheurtjes. Een teken van authenciteit.

Alle nieuwe producten in de webshop van Rememory vallen onder de wettelijke garantie, en voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.

Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen bij Rememory.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl