Van oudsher, Ganzenbord! - Ot en Sien

Ouderwets gezellig!  De oudhollandse spellen van Ot & Sien. Het doel van het spel is om als eerste op het middenveld (63) te komen. Onderweg zijn er n...

Merk: Libre
Geschatte levertijd: 4-5 Werkdagen

Cadeaupapier:

Gewenste Felicitatietekst (gratis):

Aantal:
€ 14,95

Ouderwets gezellig!  De oudhollandse spellen van Ot & Sien.
Het doel van het spel is om als eerste op het middenveld (63) te komen. Onderweg zijn er nogal wat hindernissen, waardoor het helemaal niet zo makkelijk is om daar te komen! Op sommige velden staan Ot en Sien afgebeeld. Komt een speler daarop terecht dan mag hij of zij hetzelfde aantal stappen nog eens vooruit zetten. Als er al een pion op een veld staat waar een speler op uitkomt, dan moet de pion op de oude plaats blijven staan. Het is de bedoeling precies op het middenveld (63) met de ganzen terecht te komen. Gooit een speler teveel ogen dan moet hij of zij na het bereiken van het middenveld (63) het resterende aantal ogen achteruit zetten. Komt de pion daardoor op een veld met Ot en Sien dan moet het gegooide aantal ogen nog eens teruggezet worden.

Libre

De producten van Libre Uitgeverij geven je een instant nostalgisch gevoel. Met de Oud Hollanse spellen van Ot en Sien, Het Leesplankje waarmee kinderen meer dan vijftig jaar hebben leren lezen op school. Wie kent Aap-Noot-Mies niet? En ook prachtige schoolplaten uit de vorige eeuw zijn een product van Libre. 

Kijk ook eens op: Krantenstok.nl, Krantgemist.nl, Historisch Archief & Krantvanuwgeboortedag.nl